Diverse bedrijven/ organisaties: logo's

Triple Agency

Triple Agency is een boekingskantoor voor drie deejays. Bij een DJ denk je al snel aan platen. Soms hoeft een logo niet veel ingewikkelder te zijn dan dat.

Lang Leve Taart

Soms heeft een opdrachtgever zo'n goed idee dat het alleen nog wat uitgewerkt hoeft te worden... Vrouwelijk, gezellig en duidelijk.

Duijm Elektrotechniek

Duijm Elektrotechniek zocht een nieuw, modern logo, nadat ze besloten hun winkel af te stoten om zich te concentreren op het op locatie aanleggen van elektronische installaties. Bij elektriciteit gaan de gedachten al snel naar snoeren en, in termen van kleuren, naar zwart en rood. Verder zijn nog de initialen 'd' en 'e' te herkennen in het beeldmerk. Ook de beginletter van 'stroom' is met wat fantasie te ontdekken.

Dijkdoorbraak

'Dijkdoorbraak' is een bedrijf, gestart door Ron van Dijk, die een doorbraak in omzet wil realiseren voor uw bedrijf. Ze dragen daaraan bij door web-analyse. De keus voor groen heeft uiteraard verband met de naam 'dijk'. De splinters benadrukken het 'breken'.

Heilige Herrie

Heilige Herrie is een twitter- en facebook-kanaal voor christenen, die zich in de tijd voor Pasen willen bezinnen op hun geloof. Heilige Herrie gebruikt hier, verrassend genoeg, liederen voor die niet zozeer voor dat doel zijn geschreven. Een naam met zelfspot vraagt ook om een logo met een knipoog. Engelsvleugels en een aureool verbeelden 'heilig', 'herrie' komt tot uiting in een speaker.

Mulder Automatisering

Een no-nonsense bedrijf als Mulder Automatisering heeft een eenvoudig, strak logo nodig met toch voldoende eigenheid. Vandaar dat Arjen een typografische oplossing voorstelde, met als enige toevoeging een eenvoudig vierkant. Tenslotte gaat het altijd om 'vierkant' achter je diensten te (kunnen) staan.

Meer items in de categorie 'Huisstijlen'

Naar boven