Marekerk: Huisstijl, diverse grafische uitingen

Al enige jaren was Arjen betrokken bij de Marekerk toen hij gevraagd werd om een nieuwe website te maken. Daar was goede reden toe: niet alleen was de oude (vormgevings)technisch erg verouderd, hij was ook in de loop van tijd verrommeld, waardoor de usability in het gedrang was gekomen. Al met al tijd voor een nieuwe start. Daarnaast diende een schoningsslag plaats te vinden qua content en tone of voice: de site moest toegangelijker worden voor een outsiders-publiek. Arjen is begonnen met het inventariseren en opnieuw categoriseren van de content van de oude site.

Daarbij is ook meteen gekeken welke informatie niet meer terug hoefde te komen, welke informatie iets 'dieper'zou mogen komen. Toen dat eenmaal bepaald en geaccodeerd was, was het grafische ontwerp vrij snel gemaakt. Startpunt was het prachtige antieke gebouw. Zowel in het logo als in de fotografie is het gebruikt als een herkenbaar en sfeervol element. De nieuwe stijl werd al snel omarmd door de gemeente. Omdat het vrijwilligerswerk betreft, is het niet mogelijk geweest om hier harde regie op te voeren, maar desondanks heeft eea zich vertaald in een herkenbaar beeld in allerlei uitingen.

Marekerk.nl Marekerk.nl op verschillende devices
Poster jeugddienst, mijn ontwerp Poster jeugddienst, mijn ontwerp Poster jeugddienst, mijn ontwerp Poster muziekcommissie, mijn ontwerp Poster Koningsclub, ontwerp door Jos de Wilde Poster Alphadienst, ontwerp door Jos de Wilde Poster Alphadienst, ontwerp door Jos de Wilde Poster Kerstnachtdienst, ontwerp door Jos de Wilde

Meer items in de categorie 'Huisstijlen'

Naar boven